Post by quitadoscountsac on Feb 12, 2022 1:41:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Možete li mi dati malo gemova pliz
U raketnoj tutnji i spotičućim nogometu, ne možemo se koordinirati bez razgovora s našim suigračima. potrebna nam je glasovna opcija za komunikaciju
Ova igra je izvrsna za mobilnu igru, ali imam dobru wifi vezu i ping je još uvijek iznad 90 ili 100. Također me isključuje iz područja, ali u svemu ako ih promijene, to bi mogla biti bolja igra Također ako oni mogao bi promijeniti gamw tražio bih nove i više karata.
Ova igra je super, jako mi se sviđa, znam da se jako trudite da igru poboljšate, imam prijedlog za vas. Znate da postoji nekoliko turnira koje ste razvili kao što su eliminacija 1v1,1v1, eliminacijski turnir, early stumble guys i još mnogo toga, ali ne postoji nijedan turnir za duo, molimo dodajte duo turnir kako bi bilo zabavnije igrati turnire s prijateljima . Nadam se da ces odgovoriti
Igra je dobra, ali previše opasna kada završite igru
Igra je dobra ali se malo više ruši i dodaje idk ako je za tebe, ali za mene ima puno reklama
Najgora igra na svijetu u pickupu
Najbolja igra, ali molim i neke značajke kao što je prilagođeni 1vs1 besplatno, i povećajte mjesta za emocije i povećajte dragulje kada gledamo oglase, dodajte ove značajke
Isbacite reklame
Ovo je sjajna igra. Igram od 2 godine. toliko je zanimljiva i divna da mi se ova igra sviđa.
Ova igra je vrlo zanimljiva 😀👍 i uzbudljive razine dobra grafika mnogi skinovi uživaju u igranju ove igrice Dajem 4 zvjezdice razlog zašto su me neki igrači udarali i udarali šakom pas za spoticanje je vrlo skup 1400 ili 1200 Želim u 600 dragulja tako da ljubazno ažurirajte to za mene
Da je dobra
Average prize money horse racing, Gay guy with glasses, Little's law performance ... Easy way to get legendary cards in clash royale, Personalised canvas
Get Free ak.tvviet12 APK Free Download Version 1.32. App developed by exyutvviet ... Download AK IPTV PLAYER 1.32 APK ... Stumble Guys: Multiplayer Royale.
Ova igra je super, ali moj problem je što padam nasumično kad sam na kopnu, ali sam vidio neke greške, ali je i dalje super
Dobra je igrica instalirajte i vi
Causing others to stumble bible verse, Mc carnaghi villa cortese! ... Bugsy malone bad guys mp3, Recognizable celebrities, Q aburrimiento, Qf-104,
Ova igra je lijepa i jednostavna, ali previše zaostaje za Wi-Fi. Kad god uključim podatke postaje mi lakše i glađe igrati, a kada uključim Wi-Fi ping se penje na 200-700. Jednom je došao do *1486* i toliko zaostajao da sam morao biti eliminiran. Idk zašto se događa (((((((
Super Brawl Universe Jangovar wvhi
Igra ne radi
Hi Kitka Games tvoja igra Stumble Guys je super, ali postoji problem aktivirao sam stumble pass primium ali kada je došao novi premium pass pa primium pass nije aktivan i nemam više dragulja obećavam kada ćeš biti aktivan za sve pa Ocijenit ću vašu igru s 5 zvjezdica, vaša igra je sjajna.
Vau, svaki dan sam mjesecima gledao reklame i nekako složio 1000 dragulja i kupio početni paket, i dobio sam propusnicu 1 i 2, ali problem je što potrošim 800 DRUGOVA na skinove, jedino što imam je da dobijem močvarni kostur A NE POSEBAN LIKE DRUGI HOĆE, ja samo to želim, a ovi posrnuli kovačići, uff, moram to skupiti, MRZIM KOVAČIĆE SPLATNE!!!
UŽASNA IGRA
Ova igra je tako smeće
To je lijepa igra za igranje s prijateljima, ali ponekad kasni. Ali to je najbolja igra za avanturu, ima različite faze za natjecanje. Ponekad pokvari, ali volim ga
Preuzeo sam igru i upoznao se s politikom privatnosti. Pročitao sam ove stvari i primijetio nekoliko problema. Puno je generaliziranja kada je u pitanju definiranje onoga što se prikuplja, puno labave terminologije, a ja osobno nisam mislio da bi bilo vrijedno svega toga za privremeni pokušaj da ga isprobam. Kao što je, uključujući, ne ograničavajući se na... Shvaćam, to je besplatna igra, ali je vjerojatno nadopunjena oglasima (barem tako radi većina igara.) Pojednostavite uvjete.. to je besplatna igra. Nije karijera.
Igra je odlična
Zanimljiva igrica samo stambla pas kasni
Stumble Guys: Multiplayer Royale Veiksmas cve
Igrica je žešće govno
Vrlo zabavna igra, možete izazvati svoje prijatelje da igraju! Čak je i kože vrlo lako nabaviti. Sve u svemu, divna je igra za igranje. Preporuka za igranje.
Stumble Guys: Multiplayer Royale অ্যাকশন wfo
Dobro je 🎮 ali razlog zbog kojeg sam dao 4 zvjezdice je ako sam pobijedio u 3. krugu i neko vrijeme će se pojaviti oglas i onda sam vidio da neće biti zvjezdice niti dobitne nagrade, to je razlog zašto sam dao 4 zvjezdice ⭐ molim vas 🙏 uklonite ovo bubica 👾
Ne instalirajte ovu glupost jer ima tu samo glitcheva
To je sjajna igra, ali postajem tako nervozan zbog glupih razina.
Savršeno samo savršeno
KUL IGRICA
Igra je nevjerojatna, stvarno je zabavna, skinovi su cool, općenito vrlo zabavna igra. Razlog zašto je dao četiri zvjezdice je zbog snažnih emocija, te emocije su super nepoštene jer vam daju ogromnu prednost, ali koštaju novac. Jako je neugodno kada se spremam pobijediti, a netko koristi emociju udarca i nokautira me
Igra je dobra s nevjerojatnim mapama i skinovima, ali problem je što mnogi igrači gube igru zbog emocija udaraca i udarca, programeri bi trebali dati barem 3 dragulja za jednu pobjedu ili će igra početi dobivati manje preuzimanja
Novo ažuriranje dalo je samo isti skin. Uvijek imam duplikat, duplikat i duplikat uobičajen ili neuobičajen. Gubljenje vremena za gledanje reklama upravo je dobilo iste skinove. Vrlo razočaravajuće
Force fuck gay boys, Big whore tits, Nude economist! Free ...
Dobra igra . Ova igra je zabavna za igru čak i vi možete igrati ovu igru sa svojim prijateljima, ali nakon nekog vremena će vam dosaditi pa zato 3 zvjezdice iako je to lijepa igra
Ova igra je sjajna, dobra grafika ista kao jesen dečki i nisam igrao jesen guys, ali sam htio igrati, ali ova igra je izašla i svidjela mi se. E sad, u ovoj igri postoji problem gdje je u jednoj stvari zajebana ova stvar koja je pronalaženje karte ista karta uvijek dođe ako primijetite da dajte komentar ako da, zato dajem ovoj igri 4 🌟 tako da je to sve Hvala vam.
Ova igra je toliko zaostala za igru svoje veličine, programeri su je mogli barem optimizirati, ponekad kada se kvalificiram u prvi krug igra me automatski vrati u lobi bez ikakvog razloga nakon oglasa, ova igra je prepuna reklama.
Toliko prisilnih oglasa. Vrlo neugodna igra. Hvala što ste uništili zabavu u igranju igrice.💔
Nesvida mi se kod ove igre odma pni zavrse tko god da je napravio ovu igru mora napraviti da ne igraju citere
Igra je bolja jer jako zaostaje čak i ima niske mbs ali kada sam ja na jako boljem mjestu znači jako blizu pobjede pa zaostaje i svi pobjeđuju pa sam samo jako ljut čak i ako nisam blizu pobjede, ali imam izgubio sam jednu osobu iza sebe pa zaostaje i samo sam pao čak i nisam nešto udario samo sam pao i zaostaje i osoba me ostavila pokušavam tražiti pomoć ali ima jako manje mogućnosti za razgovor
Kontrole su poput bebe koja uči letjeti
Igra je ok. Odabrao sam 2 zvjezdice jer, kašnjenje, sudar. Sudar nije tako dobra ideja. Razumijem da je to otežano, ali sudar + kašnjenje nije dobro.
Obožavam ovu igru, pruža isti osjećaj kao i dečki iz jeseni, ali slobodna i jako sam sretan ....🤩🤩🤩 to je najbolja igra koju sam ikad igrao hvala ti kitka💛💛💛
Ovo je sranje
Igrica nije dobra zbog propadanja kroz mapu