Post by quitadoscountsac on Feb 12, 2022 1:17:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות אינסוף מפתחות ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
משחק מגניב מדהים...מצפה לעוד הרבה עדכונים פנטסטיים חדשים בעתיד...
משחק מעולה... לא תומך באנדרואיד 12 ומכאן 2 כוכבים ! כן נוקה מטמון .. הותקן מחדש גם כן .. בלי שמחה ! ינסה שוב בעוד כמה חודשים אולי ?
משחק די כיף
👍👌
המשחק היה כיף ואחרי העדכון האחרון המשחק שלי תמיד קורס ומחקתי את המשחק והורדתי מחדש ואין אותה בעיה. גם אחרי שעשיתי את זה איבדתי את כל ההתקדמות שלי אפילו שעשיתי חשבון!
משחק נהדר, קל לשחק וללא פרסומות
כיף רצחחח
משחק Nyc אבל תגמולי הסרת איידל.
פ.ק
זה על פייר זומדירים
גיבוי הבעיה העיקרית הוא bs
לאחר השדרוג האחרון קורות קריסות תכופות.
משחק Osm
הלוואי שלא הייתי צריך להשתמש באינטרנט כדי לקבל פרסים אבל אני אוהב את המשחק הזה
משחק קליט ששווה ללכת.
המשחק הראשון שצריכים אבני חן לעדכון רגיל לכו לעצמכם 👎🏻👎🏻👎🏻😂😂😂
Zombie War Idle Defense Game Boshqalar lyfj
המשחק הזה לא ראוי להתקין.
כיף ומהיר ללמידה. צריך עוד משהו קטן. אבל אני נהנה מזה.
המשחק בעצם רק רוצה שתצפו בכמה שיותר פרסומות. לא הגעתי ל"חלק הכיפי" כשהחלטתי להפסיק.
איפה האימייל או הקישור לתמיכה. איבדתי התקדמות המשחק.
תהנה מחבט חזק כשאתה לא קונה פריט אני פשוט ממשיך לשחק כל יום ומקבל פרס
משחק קשה מאוד אבל מאוד נחמד כי השתמשת במוח שלך אם איך למות את הזומבי.
Zombie War Idle Defense Game કેઝ્યુઅલ kqqe
מה לא בסדר אתמול לפני העדכון, המשחק היה ניתן לשחק אבל אחרי שעדכנתי כל כך קשה להרוג את מצב Boss Hard. משחק מטופש. עדכון אמור לגרום לשחקנים לשחק במשחק, לא לגרום להם להפסיק.
Sumit laxman luhan כיתה ב' ובכן אתם 6 רוצים להיות 9999999999 לשנה החדשה שלכם ואין לכם מושג כמה מהיום שלכם יהיה שם בעוד שנים
שחק את המשחק Ng Happy
יותר מדי עדכון אבל עדיין יותר מדי באג. במיוחד בזירה. למרות שיש לך כוח גבוה יותר אתה עדיין מפסיד. אני לא יודע איך הספק גבוה יותר מאבד לנזק הספק נמוך יותר. משחק לא טוב כי אתה צריך להוציא הרבה כסף כדי להפוך את הדמויות שלך חזקות
Panda Panda Run: Panda Runner Game Akčné lkde
זה כיף
העדכון האחרון שלך מגוחך. אני לא יכול להשלים את משימות הבוס היומיות שלי או להתקרב אפילו לסכום נכבד בגידול הזהב. כולכם צריכים לרדת מהרכבת לחטוף כסף שכל המשחקים האחרים האלה התחילו. זה מה שאהבתי במשחק. המשתמשים יכולים להתקדם מספיק, הרגשתי ששווה לבזבז קצת כסף פה ושם. עם זאת, השינוי הקיצוני הזה גרם לכך, אלא אם המשתמשים מוכנים להוציא כסף, הם לא יכולים להתקדם. בהחלט נורא. 👎👎👎
מדהים
המשחק הזה מעניין אבל יש באגים כמו Jake Skill. זריקה ראשונה הם מופיעים אבל השני והשלישי לא באים.. גם למתחילים קשה להרוויח זהב..
אהבו את המשחק הזה, אבל הם פשוט שינו את הגדרות המודעה כך שלא תוכל יותר ללחוץ על X אחרי מודעה כדי לסגור אותה ולקבל את הפרס שלך, המודעה פשוט נשארת שם, השאירה אותה ל-5 דקות וכלום, אז אין תגמולים, אין התקדמות, אין טעם לשחק
Zombie War Idle Defense Game নৈমিত্তিক pkx
זה בסדר
לאחר השדרוג לגרסה חדשה, כל הדברים הורדו. רמה, משימה, זהב, אבני חן... וכו'... באמת לבזבז את הזמן שלי כדי לשחק
לא בטוח
לא יאפשר רכישות. ננעל כאשר אתה צופה במודעה לקבלת הטבות בחינם. אל תפריע.
מבדר די כיף תוך כדי תנועה זה משחק טוב לפעמים אני משתעמם ממנו
בסדר